Turen gik til 5.Schwanen-cup i Neumunster.

[pagetitle text=”Turen gik til 5.Schwanen-cup i Neumunster.”]
Søren Madsen kæmpede U14 -46kg og Søren Bruun kæmpede U14 -37kg.
Turen startede fra Kolding ved middagstid, og vi var i den tyske hal ved halv- to- tiden, fordi man nogen steder i Tyskland vejer ind efter årgangen, så da vi kom, havde U9 kæmpet færdig og u11 var i gang. Klokken 14.00 gik Tomoe- kæmperne ind og blev vejet ,og kl. 15.00 var U14 i gang. Det kørte rigtig godt deres system, men deres vægte var godt nok noget rod. Inden vi tog hjemmefra viste Madsens vægt 46,3kg og Bruuns 37,3kg, så vi bad dem lige om at gå ud på toilettet og tisse af inden vejning, så vi var sikre på de holdt deres vægt. Madsen blev vejet til 43kg og Bruun til 34kg. Nu er jeg ikke læge, men at aflevere ca. 3kilo på et toilet besøg er nok lige i overkanten. Nu var alt det formelle overstået, så vi kunne koncentrere os om det vigtige, nemlig at kæmpe judo.

Tror vi alle syntes, det var lidt dejligt at komme ind i hallen og se det danske flag hængt op til vores ære. det gav Tomoe- kæmperne lidt mere gejst til deres kampe.

Søren Bruun var den første, som skulle i kamp. De var 9 i hans pulje, og modstanderne så ganske gode ud. Den første kamp gik ganske let; en benfejning og ned i holdegreb. Den næste kamp var næsten mage til. Så to vundet og en mere så var det finale- kamp, men Sørens modstander ville noget andet. Søren undgik et kast fra modstanderen, men da Søren landede på måtten,var hans arme krydslåst, hvilket gav modstanderen en nem mulighed for holdegreb. Den sidste kamp var om bronzen ,og den kamp vandt Søren i fuld ippon til stor ærgrelse og opstandelse fra modstanderens træner, men da han fik set videoen, faldt han lidt ned igen.

Søren Madsen var så den næste, som skulle i kamp. Også her var de 9 i puljen. Den første kamp startede Søren lidt nervøst, men et modkast og om i holdegreb med modstanderen, så var de første kamp vundet. Den næste modstander blev snuppet i en benfejning så en vundet kamp mere, og Søren ville være i finalen. Desværre var det snu og dygtig kæmper, Søren mødte, så efter kort tid blev Søren kastet. Søren skulle nu kæmpe om bronzen , en kamp han 4-5 gange før i Tyskland har tabt, men sådan skulle det ikke gå denne gang, fuld ippon til Søren Madsen og bronzen var hjemme.

Til trods for en tabt kamp var Tomoe- kæmperne mere end tilfredse med dagen, især når den man har tabt til var vinderen af puljen. Så klokken 17.00 kunne vi vende næsen hjemad.
DSC00965
DSC00973
5 ud af 8 judokaer tager medajler i Aabenrå!

I søndags var ca. 90 glade og forventningsfulde judokaer mødt op til stævne i Aabenrå, vi var 5 friske og kampklare børn (én ungdom) mødt fra Tomoe.

Forud lå en dejlig dag med glædelige resultater for de fleste.

De deltagende var: Bertram H (børn B -25), Sebastian R (børn B -30), Ricco (børn B – 35), Jonas M (børn A -35), Sebastian F (børn B – 45) Aleksander K (børn B -45), Søren R (børn B -45), og Anders K (ungdom A -45).

Og nu til resultaterne:

Vi starter i den mindste vægtklasse – 25 kg. børn B, hvor Bertram kæmpede 2 utrolige flotte kampe. Det var nogle tætte løb hvor Bertram gav sig alt hvad han kunne, han var meget tæt på at vinde, men desværre kom hans modstandere han i forkøbet. Utrolig flot præsentation, hvor han kun lige mangler det sidste for at vende resultaterne til sin egen fordel! En smule mere træning og det samme gå på mod så er sejren hjemme.

Sebastian R børn B – 30 kg. var i en stor vægtklasse med 4 puljer, dette tog dog ikke modet fra den tapre dreng. Sebastian havde nemlig nogle rigtig flotte kampe hvor han kæmpede godt og flot brugte sine teknikker. Dette førte ham også til en meget flot 3. Plads!

Med en smule mere erfaring og træning af teknikker vil Sebastian R i fremtiden arbejde på at kunne slå de sidste i puljen og dermed udbytte sin bronzemedalje med en sølv- eller gulvmedalje.

Ricco børn B – 35 kg. gav sig fuldt ud til stævnede, normalt er han en smule tilbageholden i dojoen derhjemme, men i søndags gav Ricco den gas. Ricco tabte dog, men kunne sagtens tage hjem med hovedet højt for sin meget flotte præsentation! Hvis Ricco fortsætter med den gode indsats og øver sig på sine teknikker vil han snart kunne give sine modstandere kamp til stregen, og hvem ved, måske tage nogle medaljer?

Jonas M børn A – 35 kg. er en gavnet kæmper. Han havde 2 flotte kampe mod kendte modstandere, men da alle i puljen stod lige måtte de tage omkampe alle sammen. I første runde vandt Jonas den ene kamp og tabte den anden på en uheldig lille fejl, hvor han landede på ryggen før sin modstander. Men heldigvis for Jonas fik han en chance til, denne gang vandt han begge kampe overbevisende hurtigt og rigtig flot teknisk!

Sebastian F børn B -45 kg. havde nogle hårde modstandere og en mindre god dag. Han manglede lidt teknisk, men havde bestemt gå på modet i kampene. Så mon ikke lidt teknik og kamptræning kan hjælpe Sebastian F med at uddele tæsk en anden gang.

Aleksander K børn B – 45 kg. kæmpede nogle meget flotte og tætte kampe, hvor han brugte sine teknikker i stor stil. Måske var det netop derfor at han velfortjent fik en 1. Plads.
Lidt mere erfaring og træning kan hjælpe han med at kunne vinde flere medaljer – dog er det stadig en meget flot præsentation han udviste i Aabenrå.

Søren R børn B – 45 kg. kæmpede i samme pulje som Aleksander K, her klarede Søren sig også meget godt. Han kæmpede godt og brugte sine teknikker rigtig flot, dog mødte han sin overmand i sin klubkammerat og træningsmakker Aleksander K, dette resulterede i, at Søren vandt en velfortjent 2. Plads.

Sidst men ikke mindst har vi Anders K ungdom A – 45 kg. Anders havde nogle hårde men gode kampe, hvor han blev udfordret teknisk og fysisk men alligevel formåede at give sine modstandere kamp til stregen. Han kæmpede meget flot og teknisk. Han vandt en rigtig flot 3. Plads.

Med lidt mere erfaring kan Anders få det sidste han mangler for at tæske nogle flere.

Men alt i alt var det et godt stævne hvor både kæmpere og trænere fik en positiv oplevelse.
Vi havde mange flotte kampe, nogle belønnet med medalje andre med lærdom og stolthed.

Et andet indlæg