Kæmpere fra Kolding deltog i Hillerød International Judocup

4 judokæmpere fra Tomoe Kolding tog turen til Hillerød for at slås

Meget tidligt lørdag morgen tog kæmpere fra Kolding judo og Jiujitsu klub til Hillerød for at kæmpe. Dette stævne er et af de største, der bliver afholdt i Danmark, hvor der kommer kæmpere fra både Island, Sverige, Polen, Færøerne osv.

I børnerækken stillede Jeppe Norlyk op i -45 kg B, Mathis Bech i +50 kg B og Søren Bruun i -35 kg A. I Mathis’ vægtklasse var de 5 kæmpere, hvilket betød at han skulle kæmpe 4 kampe. Mathis havde en rigtig god dag, og han vinder flot de tre af kampene. Så Mathis fik en bronzemedalje og god erfaring med hjem. Både Jeppe Norlyk og Søren Bruun havde hver 2 kampe, som de desværre taber. Ingen af dem ramte lige kampdagen den dag.

I juniorrækken Stillede Sidsel Wraa Hansen op. Da der kun var en i hendes vægtklasse, -78 kg, slog de vægtklassen sammen med +78 kg. Så Sidsel havde 3 kampe, som hun vandt på trods af vægtforskellen. Så guld til Sidsel.

Alt i alt et godt stævne, der giver god kamperfaring. Næste år håber vi at kunne stille med nogle flere kæmpere, så vi kan hive nogle flere medaljer med hjem.

Et andet indlæg