| |

Æresdan til 2 Tomoe legender

[pagetitle text=”Æresdan til 2 Tomoe legender”]

anders-bjarne
Bjarne og Anders fik ved weekendens DJU Ungdomslejr i Bjert tildelt 2. dan judo.

Ved årets DJU Ungdomslejr, overrakte Tage Højland på klubbens vegne Bjarne og Anders hver deres 2. dan.

Bjarne og Anders havde efter indstilling fra klubbens bestyrelse fået tildelt æres 2.dan i judo.

Klubbens bestyrelse havde indstillet begge 2 efter mange års arbejde inden for sporten.

Da bestyrelsen besluttede at Bjarne og Anders fortjente denne hæder blev der straks sendt en ansøgning til Unionen, som var helt enige med os.

I ansøgningen blev der blandt andet skrevet:

tage-anders
Anders Lindberg er en stor personlighed i judosporten, og han er aldrig bange for at tage de store emner op til diskussion, men han er samtidigt lydhør over for andres gode argumenter. Anders vil til en hver tid hjælpe en judoka som ønsker det.

Anders tilbyder også aktivt sin viden omkring judo, til andre udøvere af sporten, f.eks. viden om kampregler, teknikker m.v. Dette er ikke kun i relation til de aktive, men gør sig også gældende for forældre og andre, som vil sporten det bedste. Af mere specifik viden tænkes der hermed på regler omkring klubben, unionen, kommunen, og ikke mindst de etiske og de uskrevne regler som sporten indeholder.

tage-bjarne_(2)
Hele judo Danmark nyder godt af Bjarne Katballes arbejde som stævneleder og dommer. Bjarne er utrættelig i sit arbejde for judoen, og dette er uden hensyntagen til egne mål m.v. Bjarne giver judosporten en masse af sig selv og at sætter aldrig sig selv i første række.

Judo er direkte oversat “den milde vej”. Bjarne er den milde vej i judo- han er en person som får tingende til at flyde uden at bruge de store taler og armbevægelser, han er en som “samler” de folk som har interessen for judo.
Bjarne startede til Judo i 1972 og blev gradueret 1. dan 1990

Anders startede til Judo i 1973 og blev gradueret 1. dan 1988

Et andet indlæg