Turen til Pinneberg i Tyskland.

[pagetitle text=”Turen til Pinneberg i Tyskland.”]
Søren Madsen og Søren Bruun tog turen til Pinneberg tæt ved Hamborg, en turnering som er super god for de øvede kæmpere. Som altid er tyskerne rigtig gode til at organisere disse turneringer, bl.a. med tilmelding på nettet. Indvejning inden turneringsstart tager max. ½ time i de tre alders grupper, der kæmpes i. Deres program kører en kampliste ud med de kæmpere som er tættest på hinanden vægtmæssigt i grupper af ca.8-10. Man mærker næsten ikke, at der deltager 400 kæmpere på dagen. En anden god ting for forældre og trænere til disse turneringer med flydende vægtgrænser er, at børnene ikke har så meget fokus på deres vægt. Helt sikkert en måde at køre en dansk turnering på og som en anden forældre fra Ørsø fortalte, så findes det EDB program gratis på nettet, til at køre disse turneringer . Madsen blev vejet til 45.9 og Bruun til 36.1. Madsen´s pulje blev til 43,2 til 45,9 og Bruun´s fra 34,1 til 38.

Turen til turneringen fra Kolding gik fint. De 3 unger på bagsædet sov hele vejen, nr.3 var Mads en ny kæmper som er kommet til Kolding, men hans job i dag var at være ass. Træner. Et hårdt job for Mads, men så kunne Martin finde ro til at hjælpe kæmperne – tror de færreste forældre er klar over, hvor meget kæmperne kræver inden kamp, fordi de er nervøse og opsatte: Der skal være styr på kamptid, kæmper, vand, bælter, gi, druesukker, måttenummer, judopas og alt muligt andet. Min største bekymring på dagen var, hvis de to drenge skulle sloges samtidig, men Tomoe´s maskot Mads var med, så måtte han hjælpe Bruun hvis det skete. Men alt kørte på skinner, Bruun blev færdig inden det blev Madsen´s tur.

Søren Bruun var første kæmper på måtten. Efter 5 sek. I første kamp havde han vundet kampen på Ippon. Derefter var det en rigtig god kæmper fra TSV, som var lidt bange for Søren, hvilket gav Søren en fordel, og uden de store problemer kastede han den tyske kæmper til Ippon. Finale kampen var en opvisning i judo fra Søren´s side- Søren brugte et helt andet judo end sin modstander som blev nr.7 i den tyske landsturnering. Kampen blev vundet på en markeret armlås og guld til Bruun for 3 år i træk i denne turnering. Søren kæmpede på et måtteareal som lige var hjemkøbt og skulle bruges for første gang, så hver gang han fik en i holdegreb, kunne modstanderen nærmest svømme ud af måtten – det så faktisk ganske morsomt ud.

Søren Madsen var den næste kæmper på måtten. Han startede mod en god kæmper, som ikke kunne kaste Søren, fordi han er så stærk i sin krop – så Søren vinder kampen, fordi modstanderen får 3 shido . I næste kamp mødte han Hans fra Vejle, og de to kæmpere har haft nogle gode kampe ved tidligere turneringer, så det blev en rigtig herrekamp. Søren var meget under pres, men så tryllede Søren et modkast frem som dommeren gav Ippon på, men sidedommerne gav Waza ari. Men nu var Søren foran på point, og samtidigt var resten af kampen et stormløb fra Vejle kæmperens side, men kampen faldt ud til Søren Madsens fordel denne gang. Finale kampen var en formsag for Søren, hvor han havde godt styr på sin modstander og var meget tæt på at lave sin første Ippon sejr med armlås.

Det er ikke tit man kører hjem fra en turnering og er 100% tilfreds, men det var jeg denne dag. Selvfølgelig er der ting som skal arbejdes med, men hattrick guld til Bruun og en Guld til Madsen for første gang i Tyskland og med en god fornemmelse af, at træningen i Tomoe flytter kæmperne i den rigtige retning, så de bliver stabile i deres resultater i udlandet.
Tomoe.
pinneberg_2010_015

Et andet indlæg