Ungdoms- og pokalturnering i Ry

Søndag d. 27/09 201150927 UT Ry5 drog Amin Ebiev, Malik Magormajev, Marco S. Sørensen, Søren G. I. Madsen og træner Lars Thygesen til Ry for at deltage i årets første ungdomsturnering.

Først på måtten var Amin og Malik, der skulle møde hinanden i U12A -35kg. Her trak Malik det lange strå og vandt over Amin. Da de begge tabte til den tredie modstander i puljen blev det til sølv til Malik og erfaring til Amin.

Næste mand på måtten var Marco i U18A -66kg. Her var der desværre kun en modstander, så det blev bedst af tre. Her trak Marco det korte strå efter to hårde kampe, så ham måtte nøjes med erfaringen.

Næsten mand på måtten skulle have været Søren i U21A -66kg, men da nærmeste modstander lå i -81kg fik Søren ingen kampe i U21.

Som afslutning på dagen skulle Marco og Søren deltage i Pokal-turneringen. Her kom de i samme pulje sammen med en kæmper fra Århus og en fra Gesten-Vejen. Efter tre kampe stod Marco, Søren og kæmperen fra Århus lige med 2 sejre og et nederlag og da de havde vundet over hinanden måtte de ud i omkamp. Her fik Marco en sejr, mens Søren måtte konstatere, at der ikke var mere energi tilbage efter de første hårde kampe. Det blev derfor til sejr til Århus-kæmperen og erfaring og kamppoint til Marco og Søren.

Et andet indlæg