7 medaljer til Kolding til Danmarks Mesterskabet i Judo

[pagetitle text=”7 medaljer til Kolding til Danmarks Mesterskabet i Judo”]
Den 14.-15. nov. blev der afholdt DM for ungdom i Glyngøre. Kolding stillede op med 9 kæmpere både i børne-, ungdoms- og juniorrækken.

Om lørdagen stillede Alexander Karlsson op i Børn Drenge B -35 kg og Jonas Rømer i Ungdom Drenge b -45 kg. Det var deres første DM, så det var spændende hvordan det skulle gå. Begge drenge kæmpede flot og det endte med en bronzemedalje til hver.

Om søndagen gik det løs for resten af kæmperne, men denne gang i A-rækken. I Børn Drenge A -35 kg havde vi to kæmpere med Søren Bruun og Jonas Mortensen. I denne vægtklasse kæmpede de i to puljer, hvor Søren og Jonas var i hver sin. Herfra går de videre og skal kæmpe mod hinanden for at komme i finalen. Her vinder Søren, som efter en god kamp desværre taber finalen. Begge drenge ender på medaljeskamlen efter flor indsats. Jonas som nummer 3 og Søren som nummer 2.

I Børn Drenge A kæmpede Søren Madsen i vægtklassen -45 kg. Søren kæmpede rigtig flot og vandt først to kampe blandt andet på holdegreb, men han tabte desværre også en. Dette betød at han gik videre til bronzekampen, som han vandt. Så en flot tredjeplads til Søren.

I ungdomsrækken stillede Anders Kiib og David Hedegaard op i hhv. -45 kg og -60 kg. De havde begge en uheldig dag, og vandt desværre ikke nogen kampe.

Troels Christensen kæmpede i Ungdom Drenge -81 kg. Han havde tre kampe, hvoraf den ene var imod en anden landsholdskæmper. Troels kæmper en hård kamp, der går ud i golden score. Desværre taber han på en lille yoko, altså på lavest score. De to andre kampe vinder han sikkert, og får derfor en sølvmedalje.

Sidsel Wraa Hansen stillede op i Damer Junior A, hvor hun kun får en kamp, da der ikke er flere i hendes vægtklasse. Efter en skidt start, hvor hun kommer bagud, får hun indsat en strangulering og vinder guld.

I denne weekend blev der leveret nogle gode kampe og flot indsats. Selvom Kolding ikke stillede op med så mange kæmpere, som det var meningen, pga. sygdom, blev der alligevel hentet 7 ud af 9 mulige medaljer hjem, hvilket er en rigtig flot statistik.

Et andet indlæg